Yeni
Yükleniyor...
,

Hayatımın Aşkı 9. Bölüm Gökçe'nin Taktığı Dikdörtgen Sonsuzluk Küpe Markası Fiyatı

Google Plusta Paylaş

Hayatımın Aşkı 9. Bölüm Gökçe'nin Taktığı Dikdörtgen Sonsuzluk Küpe Markası Fiyatı,hayatımın aşkı gökçe 9. bölüm takıları dikdörtgen sosuzluk küpesini nereden alabilirim

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayatımın Aşkı dizisinde Gökçe'nin 9. bölümde taktığı küpe herkesin dikkatini çekti ve markası fiyatı merak edilmeye başlandı. Bizde bu güzel minik dikdörtgen sonsuzluk küpesini sizler için araştırdık ve fiyat ilgisini şimdi sizlerle paylaşıyoruz.


Gökçe’nin 9’uncu bölümde taktığı dikdörtgen küpeleri Zeckie by Zekiye Koçarslan markadır. Zeckie markası Lidyana mağazalarında satıştadır.


Marka: Zeckie
Fiyat: 90,00TL

Bunlarıda Okuyun

0 yorum

Hakkımızda

Blogumuz hiç bir televizyon yayıncısıyla doğrudan bir bağlantı içerisinde olmayıp, bütün televizyon kanallarına tarafsız bir şekilde yer vermeyi hedef edinmiştir. Sitemizdeki kanal ve program listelemelerinde kullanılan sıralama, kullanıcı eğilimleri ve televizyon kanallarının ve programların yayın içerikleri gözetilerek oluşturulmaktadır. Tarafsız bir televizyon rehberi oluşturmayı hedefleyen Yayın Rehberi olarak, kanalların ve öne çıkarılan programların tamamen ziyaretçilerin faydası gözetilerek sıralandığını belirtmek isteriz.

Popüler Yayınlar