Yeni
Yükleniyor...

Yarı Yarıya Başvuru Formu - Yarı Yarıya Yarışmasına Kimler Katılabilir Başvuru Şartları ?

Google Plusta Paylaş

Yarı Yarıya Başvuru Formu - Yarı Yarıaya Yarışmasına Kimler Katılabilir ,Yarı Yarıya yarışması Başvuru Şartları nelerdir,yarı yarıya yarışmasına nasıl nereden başvurulabilir

ATV ekranlarında yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan yeni yarışma Yarı Yarıya başvurusu yapabilmek için ATV Yarı Yarıya başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru ve program hakkındaki tüm detaylar yazıdadır.



Yarı Yarıya
, görünüşte bilgi yarışması olarak gözükse de, çok farklı bir formata sahip. 10 yarışmacının yer aldığı yarışmada, her gün 1 kişi ana yarışmacı olarak yarışırken, geri kalan 9 kişi, ana yarışmacının izleyeceği strateji doğrultusunda oynamadan kazanacak. Doğru cevap verilen soruda kazanılan ödülün yarısı ana yarışmacıya verilirken, diğer yarısı ise 9 kişi arasında paylaştırılıyor. 


Yarı Yarıya Yarışması Başvuru Formu için TIKLAYIN

Bunlarıda Okuyun

0 yorum

Hakkımızda

Blogumuz hiç bir televizyon yayıncısıyla doğrudan bir bağlantı içerisinde olmayıp, bütün televizyon kanallarına tarafsız bir şekilde yer vermeyi hedef edinmiştir. Sitemizdeki kanal ve program listelemelerinde kullanılan sıralama, kullanıcı eğilimleri ve televizyon kanallarının ve programların yayın içerikleri gözetilerek oluşturulmaktadır. Tarafsız bir televizyon rehberi oluşturmayı hedefleyen Yayın Rehberi olarak, kanalların ve öne çıkarılan programların tamamen ziyaretçilerin faydası gözetilerek sıralandığını belirtmek isteriz.

Popüler Yayınlar