Yeni
Yükleniyor...
,

Tatlı İntikam Doğan Karakteri Kimdir? Tatlı İntikam Doğan Gerçek Adı Rol Aldığı Diziler ?

Google Plusta Paylaş

Tatlı İntikam Doğan Karakteri Kimdir? Tatlı İntikam Doğan Gerçek Adı Rol Aldığı Diziler ? ,Tatlı İntikam Doğan kimdir hangi dizilerde oynadı ,Tatlı İntikam Doğan Tuna Kırlı kimdir biyografisi,Tuna Kırlı hangi dizilerde oynadı gerçek adı ?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen Tatlı İntikam dizisine yeni katılanan Doğan Karakteri kimdir ? Tatlı İntikam Doğan Karakterini canlandıran Tuna Kırlı Kimdir ayrıntılar haberimizde.


Tatlı İntikam 'da diziye katılan yakışıklı oyuncu Pelin’in çocukluk arkadaşı olarak diziye katıldı ve Sinan’ın yeni rakibi olacak gibi. Doğan karakterine can veren yakışıklı oyuncumuzun gerçek adı Tuna Kırlı. Tuna Kırlı 1979 İstanbul doğumlu ve 178 boyunda.


Tatlı İntikam Doğan’ın Oynadığı Diziler

Tuna Kırlı birçok dizi ve projede yer almış ancak özellikle de daha önce Atv yayınlanan Mahsun Kırmızıgül imzalı Hayat Devam ediyor adlı dizide tanınmştır. İlk olarak 1995 yılında Çiçek Taksi dizisi ile ekranlara merhaba diyen yakışıklı oyuncumuz daha sonra Kuzenlerim, Gurbet Kadını, Ulan İstanbul,Çarşı Pazar ve Düğün Dernek gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

Bunlarıda Okuyun

0 yorum

Hakkımızda

Blogumuz hiç bir televizyon yayıncısıyla doğrudan bir bağlantı içerisinde olmayıp, bütün televizyon kanallarına tarafsız bir şekilde yer vermeyi hedef edinmiştir. Sitemizdeki kanal ve program listelemelerinde kullanılan sıralama, kullanıcı eğilimleri ve televizyon kanallarının ve programların yayın içerikleri gözetilerek oluşturulmaktadır. Tarafsız bir televizyon rehberi oluşturmayı hedefleyen Yayın Rehberi olarak, kanalların ve öne çıkarılan programların tamamen ziyaretçilerin faydası gözetilerek sıralandığını belirtmek isteriz.

Popüler Yayınlar