Yeni
Yükleniyor...

Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaş Gerçek Adı Ne ?

Google Plusta Paylaş


Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaş Kimdir ? Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaş Gerçek Adı dizi başladığı andan itibaren merak edilmeye başlandı. 

Yayınlandığı ilk bölümü ile reytingleri alt-üst eden Mehmed Bir Cihan Fatihi oyuncu kadrosuda bir o kadar konuşulmaya devam ediyor. Bunlardan biri Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Delibaş karakteri ile ekranlara geri dönen Gürkan UYGUN kimdir sizler için araştırdık?

Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaşı hangi dizilerde oynadı hangi filmlerde rol aldı detaylarıyla burada. İlk olarak gelin Delibaş karakterini tanıyalım ? Kimdir bu Delibaş karakteri ?

Delibaş Karakteri Kimdir ?

Mehmed’in fedaisi... Canını sultanının canına, ruhunu ruhuna katmış, daha o konuşmadan ne istediğini anlayacak kadar aşina olmuş bir cengaver.

Delibaş dünyada Sultanından başka kimseyi sevmemiş, sevmeyi de istememiştir. Ne parayı, ne köşkleri, sarayları gözü görmemiş; bilakis hepsinden kaçmak, sultanıyla seferlere çıkmak, akınlar yapmak çekmiştir yüreği...

Ama ne oldum dememeli, ne olacağım demeli misali, Delibaşın deli yüreği aşkla imtihan olacaktır. Hem de hiç aşık olmaması gereken, aksine bulduğu yerde öldürmesi gereken birisine...

Gürkan UYGUN kimdir ?

Gürcü asıllı Türk tiyatro, dizi film ve film oyuncusu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Vikipedi
Doğum tarihi ve yeri 27 Mayıs 1974 (43 yaşında), Sakarya, Türkiye
Boy 180 cm
Evliliği Şebnem Uygun (2008 y.-)
Çocukları Mihriban Balım Uygun, Ateş Uygun

Bunlarıda Okuyun

0 yorum

Hakkımızda

Blogumuz hiç bir televizyon yayıncısıyla doğrudan bir bağlantı içerisinde olmayıp, bütün televizyon kanallarına tarafsız bir şekilde yer vermeyi hedef edinmiştir. Sitemizdeki kanal ve program listelemelerinde kullanılan sıralama, kullanıcı eğilimleri ve televizyon kanallarının ve programların yayın içerikleri gözetilerek oluşturulmaktadır. Tarafsız bir televizyon rehberi oluşturmayı hedefleyen Yayın Rehberi olarak, kanalların ve öne çıkarılan programların tamamen ziyaretçilerin faydası gözetilerek sıralandığını belirtmek isteriz.

Popüler Yayınlar